Let's Chat...

Greetings...

Followers...

Friday, October 24, 2008

Makan treat by Shereen...

Glitter Graphics


The Restaurant...

The Company...

The Birthday "ladies"...

K.Jie with her bracelet gift from Ida

Shereen with her necklace gift from K.Jie in return for her kind gestures





The Food...

The Dessert...

Yesterday, the 3 of us Libras (K.Jie, Ida & moi) were given a birthday lunch treat by our good friend, Shereen at one of the Korean Restaurant in town. The foods were marvelous and the services were superb. Though the servings were pretty large, we didn't have much problem emptying our plates. And I simply love their tea which is rather special compare to the common green tea or chinese tea that I normally have.

We really enjoyed the food (of course lah, orang belanja kan !!!) and the company and thanks Shereen for the treat !

3 comments:

J u l i a 。.゜✿ said...

Oh kak ! ju tengok dolls kat restaurant tu.. bestnya !
kalau dapat outfit dolls tu.. mesti lagi best. *ada habit pantang nampak doll's dresses sekarang ni*

kak, rupa korean food lebih kurang macam makanan kita je kan kak. yg nasi tu macam nasi goreng cina je. yg ada ayam tu macam nasi ayam kedai ju je. hihihi.

berbeza dgn japanese, makanan mereka sgt colorful & fun.

kak.. kat sana ada keropok lekor tak ? ju tengah makan keropok lekor ni. umm nyam nyam =9

semoga kakak & anak anak & hubby sentiasa sihat di sana ! seronok tengok gamba. nanti snap byk2 lagi k.. =)

MAK TEH said...

hi mrs mommy,happy b'lated b'day to you too..yeay..A Libran,I know what's a Libran like...we all love anything beautiful no?such a nice spread you have.sedap tak?

Mrs Mommy said...

Ju :
Tu lah memang cute dolls tu, cantik je dia tersusun kat atas tu. Ju memang suka yg cute2 kan ? mcm Ju jugak hehe..Nasi tu memang taste mcm nasi goreng cina dan yg dlm mangkuk tu bukan ayam tapi Unadon (eel)Ooh bestnya keropok lekor...last K.Ila makan tahun lepas ler masa balik M'sia.


Mak Teh :
Tima kaseh MT..betullah MT memang Ila agree ngan MT yg pasal anything beautiful tu hehe..kat sini kalau makan kat luar kena lah seafood memanjang sbb yg meat nya tak halal...kalau nak makan meat halal tak banyak ada jual unless makan kebab ler...kat Korean restaurant tu we all makan eel (kawan Ila yg makan, Ila tak makan) & squid & Salmon...blh tahan lah sedapnya tapi tak sehebat kat M'sia...

About Me

My photo
The Hague, Netherlands
A devoted wife to a caring husband and a loving mother to 3 charming princesses and prince

My Sweet Memories...

 
from comey_lote with ♥