Let's Chat...

Greetings...

Followers...

Saturday, October 11, 2008

Jamuan Hari Raya - Saturday, 11 October 2008 (Part 1)

Glitter Graphics

Nasi Tomato, Ayam Masak Merah, Daging Masak Hijau, Acar Rampai & Rendang Ayam



Biskut Raya dari Malaysia & dari Pn. Aliciana


Makanan Ringan

Kek Lapis Prune, Kuih Lapis & Lopes

Ketupat, Timun & Bawang untuk Sate


Mee Hoon & Mee Kuning untuk Soto


Perencah Mee Hoon Soto

Minuman Panas & Sejuk

5 comments:

kakakdegil said...

aiseh
terus terliur jer ni..
nyum nyum..

kalau laa dekat dekat sini jer
awal awal dah pergi.. hihihi

nina said...

illa, mintak mahap banyak222.... my other half semalam sampai rumah pun kitarang dah tidoq.. melepas nak beraya.. miss 2 open house actually.. tak pa, nanti datang raya sini pulak ok...

Anor@Nad said...

Sebelum daku kepengsanan sbb tengok makanan nih, nak tanya dulu ... ni open house rumah u ke??

Mrs Mommy said...

Kakak Degil :
Ala Nonie, kat sini setahun sekali jelah baru buat makanan cam nie kalau kat sana anytime ye tak ? Tak pe bila-bila ada rezeki Nonie datang lah...


Nina :
Kesian kat you, takpa lain kali you mai nooooo


Nad :
Hehe a'ah Nad, nie kat rumah I lah..saja bukan selalu pun buat open house nie...

Anor@Nad said...

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... ni mcm buat kenduri .... so nice with lot of good looking yummy food ... i wish i was living there uwaaaaaaa

About Me

My photo
The Hague, Netherlands
A devoted wife to a caring husband and a loving mother to 3 charming princesses and prince

My Sweet Memories...

 
from comey_lote with ♥