Let's Chat...

Greetings...

Followers...

Sunday, September 28, 2008

Surprise ! Surprise !

Glitter Graphics
Yesterday at about 2:00 pm, while we were getting ready to go out, a parcel arrived for me ! It was really a surprised as I was not expecting anything. But I believed I recognised the handwriting on the box, it belongs to my dearie sister. Yippeeee !!! a parcel from Malaysia ! (jakun kejap sebab bukan selalu received parcel nie...) Apalagi macam harimau kelaparan disogok makanan, we all anak-beranak (kecuali Mr Dear, sbb control macho !) terkam dan terus buka the parcel.

Jeng..jeng..jeng..it's a kuih raya !!! aaahh bestnya..bestnya..ada jugak lah kuih raya we all tahun ni !!. Tak taulah kenapa this year I'm not in the mood to make any kuih and our preparation pun ala kadar aje...so dengan kedatangan kuih nie barulah ada semangat beraya !! Sebab tadi tak menyempat buka parcel, terlupa pulak nak snap gambar before cuma sempat ambil after aje...ada 4 jenis kuih semuanya, kuih chocolate chips, kuih suji, kuih almond London dan yang paling best, Mr Dear's favorite, kuih tart nenas.




Kuih suji dah tinggal separuh dihabiskan oleh Aidan

Untuk my lovely sis, K.Ija dan Mak tersayang, terima kasih yang tak terhingga sebab ingatkan kami disini. Kami betul-betul terharu dan sebak masa dapat kuih tu...dan terima kasih sebab telah memberi sedikit kerlipan cahaya Aidilfitri buat kami disini...

6 comments:

Philip. said...

Yum Yum Yum!!

Mrs Mommy said...

Yup ! it's one of a kind, especially here...

comey_lote said...

ckp kat aidan habiskan pun tak pa biskut suji tu..rumah aunty ida pun ada gak kuih suji, nanti boleh dtg makan...heh heh..and tart nenas as well..hehe...dgn syarat..simpan sikit almond london tu dekat aunty ida nih!ekekeke

Mrs Mommy said...

amboi ! rajinnya Aunty Ida buat kuih...boleh lah nak simpankan serbuk dia...

comey_lote said...

bukan buat lah..malaysia mari juga..kih kih kih

Onlinebiz-fr said...

Waaaaaaaaa dpt kuih raya banyak nyaa im so jelesssss

 
from comey_lote with ♥