Let's Chat...

Greetings...

Followers...

Thursday, September 4, 2008

Papa ku pulang dari...




Seronoknye dia...




Tengoklah aksi my misses tengah tunggu train


Isi perut dulu sebelum gie Airport

When I was browsing thru my file where I kept all my photos, I noticed a few things came to pass recently that I have not get the chance to share with uols. Tapi macam mana nak compose everything in 1 entry ya ??? Takpelah kita start with latest photos dulu k. These photos were taken last week at Schipol Airport. I brought the 3 stooges there untuk menunggu ketibaan Mr Dear yang baru pulang dari Macau. We all pergi naik keretapi lebih kurang 45 minit dari our place. Seronok sangat 3 stooges dapat naik keretapi tapi yang paling seronok Aidan lah sebab dia nie memang suka sangat trains and aeroplanes...Lama jugak we all kat situ sempat lah my misses main kat indoor playground kat situ dan puas lah Aidan tengok aeroplanes dari dekat. Happy sungguh 3 stooges hari tu dan triple happy lagi bila nampak Mr. Dear walking, waving and carrying bags with goodies from Macau untuk dorang (utk Mommy pun wajib ada hehehehe) part nie aje lah yang seronok bila Mr Dear gie business travel...

0 comments:

 
from comey_lote with ♥