Let's Chat...

Greetings...

Followers...

Thursday, September 11, 2008

Football

Sebenarnya macam-macam aktiviti lepas sekolah yang my misses ada dari hari Isnin sampailah hari Khamis. Cuma hari Jumaat aje dorang boleh arrange playdate dengan kawan-kawan dari sekolah. Hari Isnin both my misses ada swimming lesson, hari Selasa - Piano, hari Rabu - Rainbows/Brownies dan hari Khamis - mengaji Al-Quran. Itu belum lagi activities run by the school. Penat jugaklah Mommy berkejar sana sini hantar dan ambil dorang balik, kalah pemandu Teksi rasanya. Tapi no complain, memang dah itu tanggungjawab Mommy, siapa suruh jadi HouseMom kan!!!

Tapi entry kali nie Mommy nak cerita pasal Alyiah's new activity which is Football. Few days ago, sekolah hantar list of activities for the children to choose, then Mommy pun tanya lah both misses apa activities yang dorang berminat. Natasha nak join Science Superstar Club on Wednesdays, okaylah kan. Lepas tu Mommy tanya Alyiah pulak, laju aje dia cakap dia nak join Football Club ! Biar betul budak nie !!! Mommy pun warn dia yang she might be the only girl there, tapi dia kata "I don't mind, I like football !" mmmhhh... nak buat camna kan dah dia minat...

So tadi lepas sekolah Mommy pun hantar lah dia ke football field, and luckily ada lagi sorang girl in the team so she was not the only girl, takdelah awkward sangat. Tapi sebab last minute tak sempat lagi nak beli proper attire for her, maybe next week lah kot. Anyway, Mommy sempat jugak snap 1 - 2 photos of Alyiah with her best buddy - Kasper.



2 comments:

anzed said...

way to go ally!! hmm...ada chance nazeefah will b the same. she got a doll as a party favour, prob played w it once or twice. but kicking her ball n playing golf..that she loves..

Mrs Mommy said...

hehehe size badan pun dah lebih kurang ! apa-apa pun kita support ajelah kan Noreen....

 
from comey_lote with ♥